به گزارش خبرنگار مهر، محمدباقر نوبخت در جلسه شورای برنامهریزی و توسعه سیستان و بلوچستان که شامگاه شنبه در استانداری برگزار شد بیان داشت: با توجه به مشکلات موجود باید اعتراف کرد که شاخص توسعه یافتگی در استان نسبت به سایراستان های دیگر از رقم معنا داری برخوردار است.
وی با بیان اینکه به منظور پیگیری و حل مشکلات استان از این پس خط ویژه ای برای ارتباط مستقیم استاندار و نماینده تعیین شده از سوی نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی با معاون برنامه ریزی ریاست جمهوری ایجاد می شود افزود: برای عدالتبخشی طرحهای توسعهای در استان تا حد امکان دولت از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد بود.
شتاب بخشی به طرح های زیربنایی ره آورد این سفر
معاون رییس جمهور شب گذشته در شورا ی برنامه ریزی استان عدالت بخشی و تامین اعتبار برای 3 طرح بزرگ و دارای اولویت در استان را ره آورد سفر خود به استان نام برد و اظهار داشت: کمک برای تامین اعتبار تکمیل قطعه یک بزرگراه زابل - زاهدان و مذاکره با وزیر نفت در خصوص شتاب بخشی در ادامه طرح گازرسانی به شهرهای سیستان و بلوچستان از ره آوردهای این سفر است.
وی گفت: تامین اعتبار برای طرحهای مهر ماندگار، جبران کمبود سوخت مازوت تا اجرایی شدن پروژه گاز رسانی و تکمیل قطعه نخست بزرگراه زابل به زاهدان مشروط به اینکه با رقم 28 میلیار تومان به اتمام برسد در دستور کار قرار دارد.
نوبخت ادامه داد: همچنین در سال 93 از بودجه 3 هزار میلیاد تومانی در اختیار 4 هزار و 500 میلیارد ریال برای آبرسانی روستایی، مبلغ 5 هزار میلیارد ریال برای بهسازی جاده ها و 15 هزار میلیارد ریال برای راه آهن سیستان و بلوچستان در نظر گرفته خواهد شد.
نوبخت یادآور شد: مبلغ 20 میلیارد دلار در اختیار این معاونت است که از این اعتبار برای ادامه طرح های راه آهن، بزرگراه ها و حتی آبرسانی روستاها و شهرها به این استان اختصاص خواهد یافت.
وی با اشاره به بازدید از حوزه آبریز هیرمند و دریاچه هامون ادامه داد: مهار آبهای مرزی از اولویت های معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهوری است.
بودجه دولت کاهش یافته است
معاون رئیس جمهور به تلاشهای دولت تدبیر و امید برای اصلاح لایحه بودجه سال 92 اظهار داشت: بودجه سال آینده 3/7 درصد کاهش داشته که باید در استفاده از آن تدبیر کرد.
وی با بیان اینکه بودجه عمرانی کشور 34 درصد در سال جاری کاهش داشته است ادامه داد: این بودجه از 56 هزار میلیارد تومان به رقم 37 هزار میلیارد در سال 93 کاهش داشته است که طبیعی است دارای بار منفی بوده و تبعات آن برای همه استان ها خواهد بود.
وی سهم این استان را از بودجه کل کشور را 29/5 درصد ذکر کرد و گفت: فشار وارد شده به بودجه کشور بر بودجه عمرانی سیستان و بلوچستان نیز تاثیر گذاشته است.
معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهوری گفت: 37 هزار میلیارد تومان اعتبار برای طرح های عمرانی اختصاص یافته که با این اعتبار 246 طرح نیمه تمام در سطح کشور تا پایان سال 93 به اتمام می رسد.
وی گفت: دولت تعداد 2 هزار و 906 طرح ملی عمرانی در پیش رو دارد که با توجه به کسری بودجه اولویت به تکمیل طرح ها با پیشرفت فیزیکی بالای 80 درصد داده شده است.
وی با اشاره به اینکه تلاش خواهد کرد تا سهم سیستان و بلوچستان در اتمام طرح های دارای اولویت و تخصیص بودجه رقم مناسبی باشد اظهار داشت: مشکلات مردم در زمینه کمبود گاز و سوخت از طریق وزیر نفت پیگیری می شود.
نظر شما